Referat: IF Mölndal Hockey - IF Troja-Ljungby

Mölndal Hockey - Troja-Ljungby 1-4 (0-0, 1-2, 0-2)
Skott: 25-38
Utv. 36-4

Period 1

Första perioden förblir mållös men vi går ut med ett helt annat fokus ön tidigare matcher och matchar Troja i deras fart. Vi stänger mittzonen och låter inte Troja komma med den fart de nyttjar så väl. Ett skott i stolpen av Hagert och en offensiv räd av Legneroth som olyckligt slutar i en 2+10 minuter Checking from behind är det mest händelserika i denna period.

Period 2

Matchen tar vändning och vi släpper till betydligt fler lägen. Vi får powerplay efter 01:24 men det är Troja som skapar de hetaste lägena. Tillslut gör Troja 0-1 efter 05:56. Efter nio minuter åker Melvin ut två minuter för tripping och Troja lyckas göra 09:47. Vi lyckas ändå ta tag i spelet och gör 1-2 snart därefter. 1-2 genom Simon Hagert med assist från Benjamin Perhonen.

Period 3

Vi pratar i periodpausen om att tajta till spelet igen då Troja tar sig igenom mittzon något lätt i period 2. Då kommer Troja ut stark i tredje perioden och istället gör 1-3 efter 01:58. Då går luften ur oss något. Troja gör även 1-4 11:31 in i perioden. Istället för att sätta den höga press de normal sätter dumpar de istället pucken och tajtar till försvarsspelet och vi lyckas inte komma närmre.